Σάββατο 19 Νοεμβρίου 10: 00-15.00

Περιγραφή

Θα εξερευνήσουμε τη ‘’Δημιουργικότητα’’ στην Κλινική Εποπτεία για τους επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας.Το συγκεκριμένο σεμινάριο προσφέρει την δυνατότητα να εξερευνήσουμε μέσα από δημιουργικές διαδικασίες την υποστήριξη μίας καλύτερης πρακτικής. Θα δουλέψουμε μαζί θεματικές όπως η θεραπευτική σχέση, ο εποπτικός μας ρόλος και ο εαυτός μας σε σχέση με την πρακτική μας. Παράλληλα, θα γνωριστούμε με το θεωρητικό μοντέλο που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη μέθοδο της Δημιουργικής Εποπτείας και θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε και να συζητήσουμε τις εμπειρίες που αποκτήσαμε.

Στόχος και μεθοδολογία του σεμιναρίου

Η ημερίδα απευθύνεται σε ψυχοθεραπευτές, θεραπευτές δημιουργικών τεχνών και άτομα που εργάζονται σε επαγγέλματα ψυχικής υγείας και βοήθειας. Επίσης, είναι κατάλληλη για κλινικούς επόπτες που θα ήθελαν να εμπλουτίσουν την πρακτική τους ή επαγγελματίες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε αντίστοιχα προγράμματα.

Το σεμινάριο θα γίνει ταυτόχρονα στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα.

Το σεμινάριό αυτό θα είναι προπομπός για την Εκπαίδευση Δημιουργικής Εποπτεία που θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου 2023 στο Έρμα.

Πληροφορίες Συμμετοχής:

Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ώρες

Κόστος / δικαίωμα συμμετοχής: 60 EURO

Τρόπος πληρωμής:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / EUROBANK /IBAN GR7902600020000610101552900

Γενικές πληροφορίες:

-Σε φοιτητές και ανέργους παρέχεται έκπτωση

(Τα σεμινάρια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο χώρο του Έρμα καθώς και online)